WWW.AHMETTURKAN.COM.TR

ZAMAN HER ŞEYİ ANLATIR

  • Yazıtipi boyutunu arttır
  • Varsayılan yazıtipi boyutu
  • Yazıtipi boyutunu azaltır
Hoşgeldiniz; Bizimle olduğunuz için teşekkür ederiz.

DARBE ZİHNİYETİ VE II. ABDÜLHAMİD-2

e-Posta Yazdır PDF

2011 YAŞ toplantısına sayılı günler kaldı. Yaklaşık 45 paşa tutuklu. Zaafiyet oluştu, oluşuyor baskısı yapılıyor. Silvan’da şehit olan 13 Mehmetçik zaafiyetten sebep gösteriliyor. 30 yıla yakın bir süredir işgal ettiğiniz o makamlar ne zamandan beri zaaf içinde farkındamısınız.

Söyleyeyim, işi gücü bırakıp darbe planları ile yatıp kalktığınızdan beri. O ne gayret öyle biri bitmeden diğer plan devreye sokulmuş. Başörtülü kızların başörtüsüne bakmaktan teröristlerin dalgalandırdığı bayraklaları görememişsiniz.

Asıl zaafiyet bu değilmi. Bunca yıldır hangi paşa askere kumanda edip terror bölgesinde sıcak çatışmaya girdi. Yoksa işi ast rütbelilere mi ihale ettininz. Sahi sıcak çatışma bölgelerinin paşaları neredeydi.

Son Güncelleme: Salı, 03 Mart 2026 12:24 Devamını oku...
 

DARBE ZİHNİYETİ VE II. ABDÜLHAMİD-1

e-Posta Yazdır PDF

Darbe zihniyetinin ortak karakterini, körlüğün, çıkar çatışmalarının, ön görülü olmaktan ne kadar uzak olduğunu Mustafa Armağan’ın “Abdülhamid’in Kurtlarla Dansı”  adlı kitabından aktaracağım bazı bölümlerinden sonra daha iyi anlaşılacağını ümit ediyorum.

Tarihe bakışın ne kadar önemli olduğunu, ders almanın zaruretini bir nebze ortaya koymayı amaçlıyorum. Son 50 yılını darbelerle geçirmiş olan ülkemde, neden pek çok sorun yumağı ortalığı toz duman etmişken darbecilerin bir türlü aymadıklarını, 30 yıldır terör belasına en küçük bir çözüm üretemediklerini, kafalarına taktıkları irtica paranoyasını terörden daha tehlikeli gördüklerini anlayabileceğiz.

Son Güncelleme: Salı, 03 Mart 2026 12:24 Devamını oku...
 

BAYKAL YEMİN EDER Mİ?

e-Posta Yazdır PDF

Kılıçdaroğlu’nun gerekirse 4 yıl yokuz restine Baykal nasıl tepki verir. Kurultay için imza toplamaya çalışan Baykal için bu restleşme ne manaya geliyor.

Kılıçdaroğlu’nun talimatlarından çıkamayan Baykal nasıl kurultay yapacak ve nasıl liderlik koltuğuna oturacak.

Kurultay için imza kampanyası başlatan Baykal ve Sav ikilisine Kamer Genç emeklilikleri geldi, şiltlerinin verelim emekli olsunlar diyor da kendisine de bu arada bir şilt verilse iyi olur. Zira yemin etmemekte ısrar ederler ise toplu şilt törenine katılmak zorunda kalacak.

Devamını oku...
 

TÜKÜRDÜĞÜMÜ YALAMAM MENDİLİMLE TEMİZLEYEYİM

e-Posta Yazdır PDF

“Sözü bilen kişinin, yüzünü ak ede bir söz
Sözü pişirip diyenin işini sağ ede bir söz
Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı
Söz ola ağulu aşı, yağ ile bal ede bir söz

Kişi bile söz demini, Demeye sözün kemini
Bu cihan cehennemini, Sekiz cennet ede bir söz
Yunus şimdi söz yatından, söyle sözü gayetinden
Pek sakın o sah katından, Seni ırak ede bir söz

Yunus EMRE”

 

Son Güncelleme: Salı, 03 Mart 2026 12:24 Devamını oku...
 

ÇÖZÜLME BAŞLADI

e-Posta Yazdır PDF

‘İnternet andıcı’ soruşturması Genelkurmay Başkanlığı’yla Ergenekondavasında tutuklu Albay Dursun Çiçek’i karşı karşıya getirdi. Özel yetkili savcılığın sorusu üzerine Genelkurmay Başkanlığı 13 sayfalık raporla birlikte gönderdiği yanıtında ‘kara propaganda yapan’ internet sitelerini, o dönemde ‘görevli personel’ olan Çiçek’in yaptığını öne sürdü. Bunun üzerine savcılık Çiçek’in ifadesine başvurdu. Çiçek, Genelkurmay’ı yalanladı ve “Her şey emir komuta zinciri altında yapıldı” dedi.[1]

İlk bakışta geleneksel emir komuta zinciri içinde yapılmış bir faaliyet, fakat aşağıda görevini suiistimal eden bir albay görüntüsü veriliyor.

Son Güncelleme: Salı, 03 Mart 2026 12:24 Devamını oku...
 


Sayfa 43 / 67

Anketler

SİTEMDE HANGİ KONULARA AĞIRLIK VERMELİYİM
 

Kimler Sitede

Şu anda 1 konuk çevrimiçi

Reklam

İSLAM VE EĞİTİM DÜNYASI
İslam ve eğitim sitemize katkılarınızı bekleriz. Ahmet TÜRKAN

İstatistikler

OS : Linux c
PHP : 5.3.29
MySQL : 5.7.43
Zaman : 12:24
Ön bellekleme : Etkisizleştirildi
GZIP : Etkisizleştirildi
Üyeler : 3477
İçerik : 673
Web Bağlantıları : 8
İçerik Tıklama Görünümü : 2202287